There is a blinding light at the end of the track...

Fredag natt / Lördag möra... Sitter ute hos Lars å härjar, har lirat X-box, kollat på film hela kvällen och lirat rockband med clasa..=D De verkar som att de kommer mera folk idag typ Mixmix, Horrormaster och några mer... I övrigt då?? bara lungt på de flesta fronter just nu, mår bra, känner mig gött till mods och känner mig allmänt nöjd...=)

Torsdag: Våren är påväg med stormsteg nu alltså, En av de självklara händelserna är ju att isen flakar sig och spricker..  Biden är tagen nere i varamon strax innan lunch idag... Lite halvdåligt ljus på bilden, de va molnligt..=/



Dagens låt: Iron Maiden - Aces high
Nattens låt: Kiss - Detroit rock city

Love And Respect
//J1
 

And if you read between the lines you will see....

Tisdag möra...  Jaha ny vecka igen då, och redan tisdag... Har inte så mycket att skriva om just nu, de händer inte överdrivet mycke alltså, Träffade Beccca<3 en jättesnabbis igår, råkade snubbla in på hennes praktik..^^ förutom de.. hum inte möe alls, hade förövrigt en grymt trevlig lunch / eftermiddag med Tigrino i lördags innan de va dags att åka å spela..=)

"Ostkupan" Lördag: Mycket trevlig spelning men ett skönt sällskap, mycke kommeriell techno, typ Gigi D'Agostino, E-type, Richi M, 2 unlimited och så. sällskapet i sig vart inte lika stort som beräknat men jag hade skoj allafall och av reaktionerna att döma så hade alla andra det med.=) Alltid skoj att spela på födelsedagsfester alltså, de e en speciell stämning och de är som upplaggt för att hitta på jäkelskap...=)  

Dagens låt: Kiss - Great expectations
Nattens låt: Light of Nova - White widow

Love And Respect
//J1

A light that warms, no matter where they've gone...

Torsdag natt... Jaha då va de dags att skriva lite igen då. De har inte hänt så mycket, va med Infctd<3 hos määsing i tisdags och gjorde ett till mästerverk, Sen anslöt sig Tigrino till sällskapet så de blev en fika och en vända på stan innan vi skiljdes åt för dagen. Idag blev de en långpromenad, de va lite kyligt men vi överlevde..=) Tror de vart 8.1km från min dörr och tillbaka,=)

Resten av veckan då??? Fredag i möra, så de blir nog lungt. Lördag ska jag luncha med Tigrino och sen dra till "ostkupan" i mjölby och lira på en privatfest. De känns som att de va ett tag sen jag lirade alltså så de ska bli skoj.


Dagens låt: Thermostatic - Metalskin
Nattens låt: Lars Winnerbäck - Balladen Om Konsekvenser

Love And Respect
//J1

Keep searching... This search goes on, on and on...

Sunday evening and the blood is still on my hands. Iam a sole survivor and there are no witnesses to my crime, I must act fast to cover up, i think that there`s still time...

Söndag natt / Måndag möra...Ny vecka på G då, har inget direkt planerat, förutom de vanliga alltså...=D Tigrino och jag skulle försöka klämma in en fika i veckan... Har funderingar på å ta en dag å vandra lite igen, så länge de e plusgrader alltså, så jäkla tråkigt att traska runt med musiken i flera minus.. ^^ Får se va de blir av de med... i övrigt då??? bara en månad kvar tills Pillan flyttar hem från Lund med, de är ju efterlängtat kan jag lova...=)


Dagens låt: Volbeat - A broken man and the dawn
Nattens låt: Ville valo and Natalia avelon - Summer wine

Love And Respect
//J1

With a full glass and an empty heart i search...

Torsdag natt / Fredag möra... Jaha, de va ett tag sen jag skrev alltså, typ sex dagar om jag inte minns helt fel, har hänt sen sist då... Tacos, film och ett gäng cider med lars och madman i lördags, lungt i söndags, måndags med och lika så tisdagen, veckan har trampat på sakta men säkert i samma stil.. Har vart ute och vandrat lite idag tog mig ut till nykyrka och gick en vända i skogarna ut mot vättern, väldigt mysigt där ute men de va ju inte därför jag va där.. behövde rensa tankarna lite så att säga, mår lite knepigt så att säga, och de är ditt fel, du vet vem du är, och du den andre med.. hade jag vetat att de skulle bli såhär så hade jag aldrig sagt hej när vi träffades första gången..

Imöra är det den fjortonde februari och de är alla hjärtans dag helt enkelt, helt ärligt så känner jag mig lite utanför, har ingen att "fira" med, och de suger fan, de suger så förbannat... </3 Någon som vill umgås på lördagen så hör av er...

Dagens låt: The Corrs - Radio
Nattens låt: Slayer - Kill again

Love And Respect
//J1

And if my face becomes sincere... Beware...

Fredag natt / Lördag möra... Jag, Tigrino, Johannes och Madman va och såg "Operation Walküre - Das Stauffenberg-Attentat" (Valkyria är den svenska  titeln) tidigare ikväll,  Regiserad av Brian Singer (har regiserat bland annat X-MEN filmerna, Public access, och superman filmerna), Väldigt djup film för att vara av en mainstream film som går på bio, Mycket bra, passade mig i smaken helt och hållet..

Sugen på å veta mer så kolla in här: http://www.imdb.com/title/tt0985699  Rekomenderas starkt för dig som gillar historiska thrillers....=)

Hänt annars idag då??? Inte så mycke, va på stan en vända, mekkade några cider och drog runt i vanlig ordning. Har precis vart ute på en promenad, följde Infctd<3 hem och tog en vända runt. Ska lyssna på lite musik och sen ta å sova lite....  

Dagens låt: Hammerfall - Any Means Necessary
Nattens låt: Stratovarius - Black Diamond

Love And Respect
//J1


When you lose something that you can't replace...

Tisdag natt... Då va de Onsdag igen då, eller ja så fort solen går upp igen alltså.. Onsdag innebär som vanligt, Sjukan på förmiddan sen blir de nog gå en vända på stan, ska köpa hårfärg och lite annat skumt å dumt, Tänkte faktiskt besöka Clas Ohlson med, har inte vart dit än, sen blir de frisören efter femton noll noll...^^ hänt idag då??? Har vart te vadstena, styra och godegård å härjat i lite olika ärenden, och sen vart hemma å härjat i vanlig ordning. så mycke mer har ju inte hänt alltså...=D

Dagens och nattens låt tilldelas två stycken låtar som haft en viktig roll i mitt liv, på ett eller ett annat sätt... Jag rekomenderar dig som läser att "köpa" eller tanka låtarna, eller så gapar du på mig på MSN så skickar jag dem...

Dagens låt: Joan Osbourne - One Of Us
Nattens låt: Orange Blue - She's Got That Light

Love And Respect
//J1

With a rebel yell she cried more, more, more...

Söndag natt / Måndag möra... Då har de varit Söndag igen då. ochi vanlig ordning så hände de inte mycke alls, så har inget skitintressant att skriva... Däremot va Lördagen rätt intressant... Va inne i Norrköping och "kårhuset trappan" och körde bandet scendrag, (som jag nämnde i förra inlägget) Kalas bra kväll, jätte trevligt folk, otroligt gott bemötande av arrangörerna, en tokbra kväll med för den delen, de fanns ju en hel del att vila ögonen på när de va lungt...=P Fick ju tyvärr bara en enda skitdålig bild från hela kvällen..=/ De kommer nog upp bättre bilder på scendrags hemsida sen..

Riggen för min del va: fyra stycken Robe 250scanners, två stycken four-bars med Par56 kannor, två stycken 2600w audience blinders, använde ställets fasta frontljus...På FOH körde jag Hog500 med en extra TFT-skärm. De va planerat för en större rigg, Men de vart ändringar i planeringen från arrangörens sida så de vart en mindre scen och därmed en mindre rigg..=)



Dagens låt: Billy Idol - Rebel Yell
Nattens låt: Coldplay - Fix you

Love And Respect
//J1