There'll be peace when you are done...

Söndag natt... Då va man ett år äldre igen då, känns som vanligt inget speciellt sådär, men ändå..=) Tack alla som va här igår och firade mig, festade och hade kul...=) och tack för alla kul presenter å sånt..=)

gjort idag då..??? Vaknade skapligt, och va inte bakis, skönt de alltså.. men med tanke på hur hammerd ja va i natt så borde jag vart tokbakis, men ibland har man tur..=) Gick upp och tog tag i disken från i natt, de va ju en del kan man säga.. men nu e allt rent och på sin plats igen.. sen vart de datorn en vända innan ja va upp till far och firade honom med, trevligt som vanligt..

Möttes av detta ute i köket i morse....=D vart några burkar inatt alltså, ^^


Dagens låt: Creedence Clearwater Revival - Looking out my backdoor
Nattens låt: Kansas - Carry on my wayward son

Love And Respect
//J1

I will never hear you call my name again...

Fredag kväll... Börjar se ett mönster i mitt skrivande alltså, de blir bara sällare och sällare snart kommer de gå en månad mellan inläggen ^^ Snacka om en neråt gående sprial alltså...

Men för övrigt e allt bra med mig, börjar få ordning på dygnet igen, har kunnat sova några nätter allafall..=) Hänt i övrigt då??? Va i sthlm på "Dustin HomeExpo 09"  i annexet i lördags, de va trevligt alltså...=) förutom de så har de vart lugna fisken nu ett tag, skönt de iofs..

Skriver lite mer i dagarna när ja känner mig motiverad... ^^ 

Dagens låt: Raubtier - Kamphund
Nattens låt: The Offspring - Want you bad

Love And Respect
//J1