Nobody gets to much heaven no more....

Tisdag natt / Onsdag möra... Då va den här igen, Julen... En lyckotid för alla barn och en syn på allvaret för alla oss andra... Julen ska ju vara om familj och gemenskap en lyckans tid, men enligt mig så är hela julfirandet ett kommersiellt jippo och en ursäkt för företagarna att tjäna massa extra pengar på något som man kallar sedvana eller till och med tradition... Well well, de är ju bara en gång om året... tur de.!!!

Vad har gjorts sen sist då??? haha... Vart på stan en vända och handlat lite julklapps krims-krams hos Tigrino på Gallerix...=) Förbi östensson en vända och sen hem bara.. Sen har de inte hänt mer idag. Imöra.. eller senare idag rättare sagt så ska hela familjen träffas å käka julbord och hela den vanliga karusellen, sen ska ja iväg och lira på Shippers Inn mellan tjugotvå och nolltvå, ja tror jag skrivit de i nått inlägg för någon vecka sen men de skadar inte att berättas igen..=)

Så, de är väll läge att hälsa alla läsare God Jul så länge, Men inget gott nytt år än, skriver i mellandagarna sen... men så länge allafall... Nu följer dagens och nattens låt sen e de sovdags...

Dagens låt: John Fogerty - Hot Rod Heart (Andra gången)
Nattens låt: Pearl Jam - Jeremy

Hörs
//J1


Kommentarer
...Sandra

GOD JUL!

2008-12-24 @ 03:00:47
URL: http://sabagu.blogg.se/
...Babe som du kallade mig ;)

Tjena Frantic!

God fortsättning & Gott nytt år ifall jag inte hinner säga de till dig innan.. ;) =) hehe

HÖRS!!!

Kram Babe

2008-12-29 @ 12:44:13
URL: http://kindbergsflickan.blogg.se/



Hur gammal heter du ifrån då??

E-post: [Visas inte för andra...]

Din blogg eller hemsida:


Låt höra vad du har att säga...